Het aanbod van De Wegwijzer

De Wegwijzer stelt zich ten doel mensen vakkundig te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren om hun doel(en) te bereiken,
problemen te leren zien als kansen en op deze manier hun leven te verrijken, zowel zakelijk als privé.

Personal Training

Wil je graag werken aan je conditie, kracht of bokstechniek en hierbij persoonlijke aandacht? Samen stellen we een plan op om jouw doelen te bereiken. Onze trainers hebben veel ervaring in de (vecht)sport, coaching en persoonlijke begeleiding. Trainen in een ongedwongen sfeer waar vriendelijkheid, sportiviteit en humor belangrijke onderdelen zijn van een leuke, maar pittige work-out. Voel je sterker, gezonder en begin nu! Neem contact met ons voor een gratis intake.

Coaching weerbaarheid

Heb je last van stress, spanning of angst en wil je je weerbaarder voelen? Dan is een coaching weerbaarheid iets voor jou. Door middel van mentale en fysieke oefeningen onder begeleiding van een ervaren trainer, kun je jouw blokkades overwinnen. Gecombineerd met een stevige work-out leer je jouw lichaam beter kennen en wordt je sterker. Lees hier meer informatie over onze weerbaarheidstrainingen.

Moksha gym

De Wegwijzer geeft in samenwerking met Moksha Gym kickboksen-weerbaarheid workshops voor particulieren, verenigingen, scholen, de gezondheidzorg of andere organisaties en instellingen. Wij verzorgen tevens periodiek een weerbaarheid training voor een onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen.
Vraag gerust meer informatie of een offerte voor groepstraining op maat!